Blog uživatele pan Shimi


Na zimáku proběhla tradiční schůze fanoušků se zástupci vedení a hráčů

Před pár dny se konalo tradiční setkání fanoušků se zástupci vedení klubu a hráčů. Za vedení byli přítomni majitel Jaromír Jágr, sportovní manažer Jiří Burger a tiskový mluvčí Jaroslav Keimar a za hráče Václav Veber.

 

 

Schůze s majitelem objasnila otazníky, které visely ve vzduchu

V úterý 7. 2. proběhla ve VIP zóně na Zimáku schůze s Jaromírem Jágrem. Cílem bylo osvětlit si drby, které kolují éterem a také si prostě jen tak poklábosit o věcech, které lidi zajímají. Na Zimáku se sešla početná grupa lidí a vipka byla slušně zaplněná.

Schůze fanoušků s hráči a vedením přinesla hodně témat k diskuzi

Včera se v hospůdce na Amálce uskutečnila avizovaná schůze fanoušků s vedením a hráči.

Ti přišli v avizovaném složení, takže z vedení klubu byli přítomni provozní manažer Martin Špaček, PR manažer Lukáš Jůdl, za trenéry Miroslav Mach a za hráče Matěj Beran, Martin Procházka a Oskars Cibulskis.

Schůze fanoušků nastínila nové směřování fanouškovské základny do budoucna

V úterý 2. 8. na Amálce proběhla schůze, které se zúčastnili fanoušci z různých koutů Kladna i zimáku. Hlavní bod programu byl domluvit se, jakým směrem chceme do budoucna posouvat fandění a co bychom rádi změnili.

Náš zimák právě dostává nový kabát a na novou sezónu se můžeme těšit konečně doma, ve svém. Nechceme ale, aby dobře vypadal jen zimák, ale abychom mu dodali lesk i v hledišti a to nejen vizuální, ale i co do zvýšení decibelů. A nejen to. Rozštěpenost fanoušků do různých skupinek začíná gradovat a my bychom ji chtěli trochu přibrzdit a více se semknout.

Kladýnko vyráží do boje o udržení extraligy bez zimáku, ale zato s nadějemi a odhodláním!

Do nové sezóny 2021/22 vstupuje Kladno se značně obměněnou soupiskou, bez stadiónu a s nadějí, že udrží extraligu. Letos to bude zkrátka opět tvrdý oříšek. Ale nikdy ještě nebylo tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. :o) A navíc vždycky jsme všechno zvládli, i když to někdy bylo za cenu živoření nebo sestupu a těch jsme si v posledních letech zažili opravdu dost a kladenský fanoušek musí mít prostě nervy z ocele. Ale vlastně on je takové má už od narození… :o)

 

Kladeňáci ve světě

V teď už probíhající okurkové sezóně se můžeme konečně také podívat na kladenské odchovance a známé hráče, kteří na Kladně působili, ale nyní již hrají v zámoří nebo v Evropě. I když už se jejich počet neustále snižuje a to hlavně jako důsledek ne příliš dobrých výsledků našich mužstev v posledních letech, tak stále máme oproti drtivé většině ostatních českých klubů převahu a Kladno má na mezinárodním poli stále co říct a doufám, že ještě dlouho bude. Nejlépe navždy...

Novinky z pondělní schůze

V pondělí jsme se spolu se Zelím a Plechem sešli na schůzce s kluky z vedení klubu, abychom si ujasnili některé věci, které nás zajímaly. Za klub byli přítomni marketingový manažer Adam Soukup, PR manažer Lukáš Jůdl a Jan Meruna, který má na starosti hudbu a režii zápasu.

Kladýnko na prahu nové sezóny, jakou jsme tu ještě neměli

Přípravné zápasy se pomalu chýlí ke konci a nová sezóna už pomalu klepe na dveře. Letos bude dost jiná, než na co jsme bývali zvyklí v minulosti a většina fanoušků hokeje nejen u nás, ale napříč celým světem vlastně moc neví, co od nových ročníků svých soutěží očekávat.

Včerejší schůze nám objasnila vše, co jsme chtěli

Takže jak nastínil už včera Zelí, rozepíšu se zde o pár bodech, které byly předmětem včerejší schůzky na zimáku. Ta byla rozdělena na dvě části, přičemž ta první se týkala chystané rekonstrukce stadionu a ta druhá sportovního hlediska a věcí, které jsou na programu v současné době. A tímto směrem se budu ubírat i v článku. Pro ty, kteří se k tomu ještě nedostali zároveň upozorňuji na nový článek na oficiálních stránkách Rytířů, kde se tomuto tématu Lukáš Jůdl věnuje z pohledu vedení klubu. Já přináším pohled z druhé strany.
 

Vlakový výjezd na spartu - pohled jinýma očima

Jak jste asi v minulém týdnu zaregistrovali, na našich stránkách vyšel článek fanouška Hopa o hokejovém výjezdu na spartu (kdo jste nečetl některý z mých dřívějších článků, tak opět zdůrazňuji, že já píšu “sparta“ s malým “s“ a hodlám v tom pokračovat). Věc se má tak - Zelí mě pošťouchnul, že Hop o věci napsal článek, ale je takříkajíc člověk “zvenku“ a že by nebylo od věci, kdybych napsal článek ještě z druhého pohledu, tedy fanouška “zevnitř“, z kotle. Ještě chci napsat, že Hopův článek je moc pěkně napsaný. Tak i já se toho tedy ujímám a opravdu velmi volně Vám přináším můj pohled na věc...

 

Facebook

Komunita

Povinná četba

HLAVNĚ NESPADNOUT!
Stephen Foster
Muž, jeho syn a jejich fotbalový klub
V tomto ironickém vyprávění o fandovské posedlosti, pojednávajícím o islandských majitelích, věčně se střídajících trenérech, neschopných hráčích, indických koláčích a stadionech, které se vyrovnají tomu nejlepšímu z východoněmecké architektury, se jistě poznají příznivci podřadných klubů z celého světa.

ZÁBAVA

Přívětivé místo pro fanoušky kladenského hokeje, kteří si rádi hrají nebo zrovna nemají co na práci. AKTUALIZOVÁNO!