Schůze fanoušků nastínila nové směřování fanouškovské základny do budoucna


Autor: pan Shimi - Datum: 02 Srpen 2022

V úterý 2. 8. na Amálce proběhla schůze, které se zúčastnili fanoušci z různých koutů Kladna i zimáku. Hlavní bod programu byl domluvit se, jakým směrem chceme do budoucna posouvat fandění a co bychom rádi změnili.

Náš zimák právě dostává nový kabát a na novou sezónu se můžeme těšit konečně doma, ve svém. Nechceme ale, aby dobře vypadal jen zimák, ale abychom mu dodali lesk i v hledišti a to nejen vizuální, ale i co do zvýšení decibelů. A nejen to. Rozštěpenost fanoušků do různých skupinek začíná gradovat a my bychom ji chtěli trochu přibrzdit a více se semknout.

Toho chceme docílit vytvořením jakési NAD skupiny, kdy jednotlivé fanouškovské party, ať už Fanklub Poldi Kladno, Haldaři, Kladeňáci a další budou fungovat i nadále a nezávisle, ale všichni budou pod jednou velkou střechou, kde budou fungovat jakoby společně. Všem nám jde ostatně jen o jednu jedinou věc, a to je Kladýnko.

Co bychom rádi změnili... Předně, chtěli bychom se lépe prezentovat na tribuně, takže se co nejvíce to půjde přiblížit k sobě a vytvořit jeden velký kotel a udělat na zápasech opravdu bouřlivou atmosféru a co nejvíce vymítit rozštěpenost různých fandících skupin. Hlavním „vůdcem“ bude jeden speaker, který bude udávat tempo, samozřejmě společně s bubeníky.

Co bude zásadní věc, bude vytvoření nových internetových stránek, které budou slučovat všechny skupiny dohromady a kde bude vše pod jednou čepicí. Pro Vás to znamená to, že na nich najdete to, co budete potřebovat. Například informace o výjezdech, kde se budou moci mezi sebou domlouvat různé skupiny lidí mezi sebou na dopravě atd. Dále bychom chtěli vytvořit nový merchandising s novými motivy oblečení, suvenýrů atd.

Co se týče spolupráce s klubem, rádi bychom pořádali pravidelné schůze jak mezi fanoušky, kde by se řešila běžná agenda, tak i občasné setkávání s hráči, pokud to bude možné.

Tolik asi shrnutí toho, kam bychom chtěli dále směřovat. Nyní je to vše v plenkách a vše bude probíhat v klidu a postupně za chodu. Byli bychom rádi, kdyby se zapojil každý, kdo má snahu a kdo chce, od toho to děláme, aby každý připojil ruku k dílu. Pokud je třeba mezi Vámi někdo, kdo by nám pomohl s vytvořením internetové domény, sem s tím.

Prostě pokud někdo z Vás bude mít nějaké nápady, co by se mohlo zlepšit, sem s nimi!!!

Závěrem info ohledně našeho nedávno zesnulého kamaráda Jonáše “Johnyho“ Gaila. Ten bude mít rozloučení s kamarády v duchu tak, jak žil a jak by to sám chtěl. O datumu ještě budeme informovat na diskuzi na Fanklubu. Dále se chystají i další věci jako vyvěšení jeho památečního dresu na Amálce a hlavně vzpomínkové video. To by mělo proběhnout během druhého domácího mistrovského zápasu, ale na 100% to ještě potvrdíme.

Díky za pozornost. Pokud někdo bude chtít pomoct s čímkoliv, ať už to bude pomoc se stránkami, merchem, choreem, čímkoliv co Vás napadne… kontaktujte prosím primárně naše tři krále, jejichž kontakt je níže. Ale můžete zajít i za kýmkoliv ze známých tváří z kotle během zápasu a informace se neztratí, my si to mezi sebou řekneme. Budeme vděční za jakoukoliv pomoc, ostatně neděláme to pro sebe, ale pro Kladno.

Další schůze, kde už budou mít věci probírané dnes již daleko pevnější obrysy, bude následovat v týdnech budoucích.

Tolik ode mne, díky Všem!
Šimi

KONTAKTY:
Zelí – zeli@c-mail.cz (tel.608 481 451)
Gross – babufrik6@seznam.cz
Matouš – pastrnakmatous@gmail.com

Facebook

Komunita

Povinná četba

HLAVNĚ NESPADNOUT!
Stephen Foster
Muž, jeho syn a jejich fotbalový klub
V tomto ironickém vyprávění o fandovské posedlosti, pojednávajícím o islandských majitelích, věčně se střídajících trenérech, neschopných hráčích, indických koláčích a stadionech, které se vyrovnají tomu nejlepšímu z východoněmecké architektury, se jistě poznají příznivci podřadných klubů z celého světa.

ZÁBAVA

Přívětivé místo pro fanoušky kladenského hokeje, kteří si rádi hrají nebo zrovna nemají co na práci. AKTUALIZOVÁNO!