Hoši my Vás nikdy neopustíme aneb má to cenu?


Autor: hofi - Datum: 27 březen 2017

... ROZHODNĚ!

Úděl fanouška je těžká věc. Našinec zažívá těžkou krizi už řadu let, která vyvrcholila pádem do nižší soutěže (čti žumpy) a snad nebude ještě hůř!

 

Veškerý problém bych viděl s dlouhodobou koncepcí (v našem případě nekoncepcí) budování kádru. Každý rok se obmění minimálně půl týmu a to sehranosti rozhodně nepřidává. Kapitolou samo pro sebe je odchod mladých hráčů nebo hráčů v plodném věku do jiných klubů a bohužel místo nich se ASI přeplácí starší hráči, kteří už mají to nejlepší za sebou! Možná by bylo k zamyšlení raději pár tisíc přidat tahounům týmu a právě hráčům střední generace a třeba by to šlo... Ale to je na zvážení managmentu...

Letošní sezóna byla horší, než ta minulá, ale paradoxně se došlo dál. Nicméně to bylo stejně málo... Snad se z nás nestane klasický klub 1. ligy (viz. Jihlava, která se tu plácá x let).

K zamyšlení je také systém soutěže, ale s tím fanoušek nic nenadělá a může jen tiše trpět a brblat, jak je to nespravedlivé...

Uvidíme co přinese následující sezóna. SNAD UŽ SE TO KONEČNĚ POVEDE! Ačkoliv nás to stojí těžké prachy, čas, nervíky a hlasivky budeme svůj milovaný klub podporovat!

CHYSTÁME SE

na Vsetín do Brna

Doprava individuálně.

 

Info ke vstupenkám: Zájemci nechť kontaktují Astixe nebo Zelího mailem či přes soukromou zprávu.

 

Kliknutím na banner výše budete přesměrováni na přehled všech plánovaných venkovních výjezdů, podrobné info a přihlašovací formuláře. Prosíme sledujte, průběžně upřesňujeme. Info se bude objevovat i na diskuzi.

Facebook

Komunita

ZÁBAVA

Přívětivé místo pro fanoušky kladenského hokeje, kteří si rádi hrají nebo zrovna nemají co na práci. AKTUALIZOVÁNO!