Samolepková soutěž začíná


Autor: Mat - Datum: 22 Září 2017

Abychom Vás motivovali v šíření naší slávy, rozhodli jsme se uspořádat Samolepkovou soutěž. Ta bude probíhat po celou základní část. Pokud se chcete zúčastnit proveďte následující. Nalepte někam kladenskou samolepku, vyfoťte jí a zašlete nám e-mail na adresu samolepkovasoutez@seznam.cz. Do předmětu zprávy uveďte Vaše jméno či přezdívku, pod kterou chcete soutěžit. Do zprávy pak znovu napište Vaše jméno či přezdívku, místo a datum, kde byla fotka pořízena. No a hlavně nezapomeňte do přílohy dát foto. Pokud e-mail nesplní všechny potřebné náležitosti, fotka nebude zařazena do soutěže.

A jaké samolepky nám můžete posílat? Jakékoli kladenské. Takže nám posílejte fotky, které si koupíte u nás, ve fanshopu či si necháte vyrobit vlastní s kladenskou tématikou. Rozhodně nám však neposílejte nálepku Castrol na vašem plechovém miláčkovi, takové fotky ihned mažeme. Pokud dorazí samolepka jiného klubu, letí hned do spamu. Za každý kalendářní měsíc Vás necháme hlasovat o tu nejlepší. Každá vítězná fotka měsíce se pak po konci základní části utká o titul nejlepší fotky. A co můžete vyhrát? Jelikož se jedná o Samolepkovou soutěž, tak samozřejmě hromadu samolepek. ;) A abyste měli co lepit, budeme zítra u vchodu na stání prodávat u stánku nové samolepky (no stánek je možná trochu silné slovo, ale něco takového tam bude). Jinak pravidelně budou samolepky každý zápas k dispozici u Mata, případně se můžete poptat v kotli, on už Vám jistě někdo pomůže.

CHYSTÁME SE

na Vsetín do Brna

Doprava individuálně.

 

Info ke vstupenkám: Zájemci nechť kontaktují Astixe nebo Zelího mailem či přes soukromou zprávu.

 

Kliknutím na banner výše budete přesměrováni na přehled všech plánovaných venkovních výjezdů, podrobné info a přihlašovací formuláře. Prosíme sledujte, průběžně upřesňujeme. Info se bude objevovat i na diskuzi.

Facebook

Komunita

ZÁBAVA

Přívětivé místo pro fanoušky kladenského hokeje, kteří si rádi hrají nebo zrovna nemají co na práci. AKTUALIZOVÁNO!