Na káru pro káru a na káry


Autor: bugr made in kladno - Datum: 21 Duben 2014

Včera muselo být smutno snad skoro každému kladenskému člověku, i když devadesát procent tohohle kladenského obyvatelstva vůbec neví, že se hrají třeba nějaký sporty. Beru to jen procentuelně kolik má město Kladno obyvatel a kolik jich pak chodí navštívit vrcholový sport do ochozů. Kolikpak občanů našeho města vlastní sporák značky Mora? To si radši ani nebudu domýšlet.

Dlouho dopředu avizovaný včerejší pohřeb dle mého splnil úplně vše. Černé věci, smutné i veselé písně, vzpomínky na zesnulého extraligistu atd. Myslím, že akce se velmi povedla, protože nikdo z nás nevěřil vlastním očím kolik se nás sešlo. A ten zrychlený přesun k Maisnerům opravdu nemá obdoby. Kdo nebyl může jen litovat, protože takové ikony kladenského stojícího diváka pohromadě jen tak nepotká. Vezmu to jen stručně, když jsem viděl osobnosti třeba jako pan Juraj Jakubisko nebo slečna nemocná Angína, bývalý kytarista ze skupiny No Cement pan Vemen, majitel jednoho večerního podniku Dóča s chotí (nechci dělat reklamu),kousek ledničky Mrazaks, písnička skupiny J.A.R. „už mizí pryč je Hanka“ to celé na druhou, strašidlo malých dětí Bubák, utečenec ze zámečku Medvěd, jeden nejmenovaný hokejbalový rozhodčí tentokráte bez kovové věci s kuličkou, byl tam i pan „oplocený a obdělaný kousek půdy za domem“ Zahry, vždy pozitivní Dave, Jája bez Páji, Franta ze skupiny Buty Dobrota, pan Velkovinárník Felda st, teta Markéta (bez té by jsme chcípli žíznivostí), slečna É s růžovou peněženkou, slečna eL bez růžové peněženky, Pepa Vojtek ze skupiny Kabát z Vypichu, pes Baskervilský, Jožo od Dunaja, bubeník bez paliček i s chotí... atd. Jediný kdo chyběl byl Kryštof Columbus,kterého u umyvadla očekávala celá restaurace, ale on né a né tím vodovodem připlout. Nezbývá nám nic jiného než očekávat světlejší zítřky. PS: měl jsem 6 ze slohu.

Hanka
Obrázek uživatele Hanka
logo Fanklubčlen Fanklubu
příspěvků: 356
21. Duben 2014 - 23:34
Krásné hodnocení! Díky!!!

Krásné hodnocení! Díky!!!

Gimax
Obrázek uživatele Gimax
logo Fanklubčlen Fanklubu
příspěvků: 6949
23. Duben 2014 - 6:17
.

Původně byl přítomen i pan Carlo Franchi, jenže mu (a nejen jemu - může potvrdit i Chozé - "ten co přijel") bylo řečeno, že žádná after session nebude, tudíž se žádná hospoda nekoná. Proto osedlal svůj obstarožní Surtees a odfrčel směrem na Sejrov...

Lepší je nedoufat a být překvapen, než doufat a být zklamán.

Facebook

Komunita

ZÁBAVA

Přívětivé místo pro fanoušky kladenského hokeje, kteří si rádi hrají nebo zrovna nemají co na práci. AKTUALIZOVÁNO!