Blog uživatele Mat


Ostatně soudím, že #Nevěřím

Tento článek jsem měl rozepsaný už delší dobu. Pořád jsem v něm něco upravoval (až mi nabobtnal trochu více než jsem čekal, takže vlastně ideální pro dlouhý zimní večer) a pořád si říkal, že teď na něj není ta správná doba. Ideálně ho nezveřejňovat po prohraném zápase, aby to nevypadalo jako pouhá frustrace z prohry. Události posledních týdnů však byly pouze tou poslední kapkou, jelikož myšlenky tohoto článku ve mně uzrávaly troufám si říct roky. A do podzimu na výhru fakt čekat nehodlám.

Pár zápisků z bezpečnostní schůze aneb běda jestli budete zlobit.

Ve středečním odpoledni se uprostřed stále ještě rozvrtané vipky uskutečnila schůze mezi několika fanoušky, zástupci bezpečnostní agentury, městské policie, Martina Špačka za klub a Jiřího Chvojky za město. Obsahem byla hlavně bezpečnostně-provozní opatření na zrekonstruovaném zimáku. Níže v bodech co mi utkvělo v paměti, pokud jsem na něco či někoho zapomněl, tak se ... tak holt smůla.

Zprávy z fronty podruhé aneb výjezd do Rajchu

V rámci minulé přípravy na extraligu jsme sehráli miniturnaj v Bolzanu. Byl jsem tam přítomen a kromě několika mých nej (nejdelší výjezd, první zahraniční) na tento výlet moc rád vzpomínám. Proto když se na stránkách klubu objevila (byť bez podrobností) informace, že budeme v rámci přípravy hrát v Ingolstadtu, okamžitě jsem věděl, že u toho nechci chybět.

Zprávy z fronty

To tak přišlo odpoledne a já si uvědomil, že už přes rok jsem nebyl na žádném výjezdu (Příbram nepočítám, to bylo "doma"). No a Litvínov není tak daleko, navíc se vyzkouším část pravděpodobné cesty na domácí utkání. No, tak jsem vyrazil.

 

 

 

 

Informace z úterní schůzky

Jelikož se nám v mezidobí mezi sezónami nahromadila spousta problémů a nevyřešených věcí, byl nejvyšší čas jít si vše vyjasnit a pokud možno pohnout věcmi tím správným směrem. V úterý večer proto proběhla na zimáku schůzka, za fanoušky přítomni Zelí, Mat, Plech a Georgino, za klub pak Jaromír Jágr, Vít Heral, Jiří Kalla a Lukáš Jůdl. O schůzce píšeme až teď, jelikož Mat taky nemá pořád čas a některé věci bylo lepší, když by o nich jako první informoval klub. Tak tedy pojďme na to.
 

Nejdelší baráž v historii

Není to zas tak dávno, co celé Kladno žilo v euforii z postupu. Konečně se zase vracíme tam, kam patříme. Přes léto se událo (a neudálo) spoustu věcí, někteří hráči odešli, jiní přišli a rozhodně ne všechno bylo (a stále není) v pohodě. Ale to je teď aktuálně na druhé koleji. I když si pochopitelně všichni přejeme co nejlepší umístění, reálně náš cíl bude jediný – udržet se v extralize.

 

 

Zamyšlení nad stavem současných věcí

Zamyšlení nad stavem současných věcí Události posledních týdnů a měsíců mě dohnali k sepsání a shrnutí mých myšlenek a názorů. Je to takové pozastavení se nad tím, co se poslední dobou událo z mého osobního pohledu. A komu se to nelíbí, může sparťanovi políbit prdel.

heslovité informace ze schůzky

Pro ty z vás, kteří se nemohli dostavit na středeční setkání s vedením klubu jsem tak narychlo v bodech sepsal, co se řešilo. Není to vyčerpávající info, spíš tak pro představu.

 

 

 

Proč na mě klub sere? aneb jak jsem dal 2000 za permici, ale musím chodit načerno

Celá anabáze mých problémů začala vlastně už v den prvního přípravného utkání. Permanentky šly do prodeje až v tento den. Bohužel ne od slibované půlnoci. V poledne, jen několik hodin před prvním utkáním stále nešlo permanentku koupit a už tehdy jsem považoval za chybu, že klub se k tomu nijak nevyjádřil. Nicméně nakonec se předprodej přeci jen spustil, tak jsem narychlo objednával permanentku v práci.

Schůze s vedením – druhé pokračování aneb informační okénko je opět zde

V úterý 31.7. se po skončení prvního přípravného zápasu uskutečnila na zimáku druhá schůzka mezi zástupci klubu a fanklubu, za klub se tentokrát účastnil i majitel a hráč v jedné osobě, Jaromír Jágr.

 

Facebook

Komunita

Povinná četba

HLAVNĚ NESPADNOUT!
Stephen Foster
Muž, jeho syn a jejich fotbalový klub
V tomto ironickém vyprávění o fandovské posedlosti, pojednávajícím o islandských majitelích, věčně se střídajících trenérech, neschopných hráčích, indických koláčích a stadionech, které se vyrovnají tomu nejlepšímu z východoněmecké architektury, se jistě poznají příznivci podřadných klubů z celého světa.

ZÁBAVA

Přívětivé místo pro fanoušky kladenského hokeje, kteří si rádi hrají nebo zrovna nemají co na práci. AKTUALIZOVÁNO!